Скоро продаж: Tesla Cybertruck помітили на завершальному етапі тестування

Підпишись на нас:

Tesla Cybertruck продовжує (повільно) наближатися до виробництва, і новий прототип демонструє останній крок у цьому процесі. Зі сталевими колесами та купою випробувального обладнання, цей Cybertruck, ймовірно, проходив налаштування підвіски.

Подробиці

Ілон Маск та інші співробітники Tesla продовжують заявляти, що пізніше цього року Cybertruck дійсно почне виробництво. Ми також бачили докази цього. За останні місяці на виробництві з’явилася пара пресів Giga, і люди скрізь бачать різні прототипи.

У цьому випадку ми вперше бачимо Cybertruck із цією конкретною комбінацією сталевих коліс і випробувального обладнання. За словами людей із Cybertruckownersclub, де вперше з’явилися ці фотографії, ми, швидше за все, дивимося на набір датчиків, які дозволяють дуже точно вимірювати зусилля на обертовому колесі.

Tesla Cybertruck

Це означає, що сталеві колеса, які ми тут бачимо, ймовірно, лише для тестування. Те саме можна сказати і про шини. Дані, зібрані під час такого тестування, можуть вплинути на остаточні налаштування компонентів і налаштувань підвіски.

Tesla Cybertruck

Ми вже знаємо, що він, швидше за все, матиме адаптивну пневматичну підвіску, а його підрамник готовий до різних видів подорожей.

Ютуб-канал «Музей Петерсена» нещодавно отримав оригінальний концепт Cybertruck, і дивно, наскільки він близький до передсерійних прототипів. Окрім зменшення розміру всієї вантажівки приблизно на 10 відсотків, єдиними суттєвими змінами є схема освітлення та той факт, що серійна модель не матиме дверних ручок.

Ми сподіваємося, що ця штука справді вийде з заводу в якийсь момент, хоча б лише для того, щоб побачити, до чого призводять роки обіцянок і пропущені терміни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: