Новий BMW M2 G87 вартістю 80 000 доларів потрапив в ДТП, коли прямував зі складу до виставкового залу

Підпишись на нас:

Хоча перші екземпляри BMW M2 G87 2023 року вже надійшли до дилерів у США, одному власнику доведеться почекати трохи довше, поки прибуде його новий автомобіль. Причиною цього стала аварія в штаті Массачусетс, у якій брав участь новенький M2, який прямував до дилерського центру для доставки.

Подробиці

Наслідки інциденту були зняті на камеру. Коротке відео опубліковано YouTube каналом під назвою Vice City Nightcrawler і в Instagram користувачем @g2_mike. Коли сталася аварія, автомобіль прямував зі складу до виставкового залу, що робить його головним кандидатом на місце першого пошкодженого G87 у світі.

Як повідомляє BMW Blog, напіввантажівка врізалася в BMW M2 ззаду і штовхнула його в Toyota RAV4 попереднього покоління, яка їхала спереду. В BMW значні пошкодження заднього бампера, ліхтаря та заднього крила, яке деформовано. Заднє колесо також трохи відхилене, показуючи, що це нелегко виправити.

На відео показано лише задню частину BMW, але нерівність у задніх дверях Toyota свідчить про те, що передня частина також може бути пошкоджена. Ми також бачимо профіль M2, на якому все ще є захисні наклейки з заводу. Для тих, хто цікавиться специфікаціями, транспортний засіб пофарбований у колір Brooklyn Grey у поєднанні з чорними легкосплавними дисками.

Незважаючи на те, що автомобіль ще далеко не укомплектований і може бути повністю відремонтований з деякими запасними частинами, він точно не буде доставлений після цієї прикрої події власнику. Замовник отримає інший абсолютно новий екземпляр, а цей пошкоджений, ймовірно, буде відновлено та продано за нижчою ціною.

Тим більше, що 453 к.с. 3,0-літрового рядного шестициліндрового двигуна з подвійним турбонаддувом не дадуть засумувати нікому.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: