За 300 000 доларів продають відновлений 57-річний пікап Jeep: двигун Hemi потужністю 485 к.с

Підпишись на нас:

Задовго до того, як Jeep Wrangler Gladiator вийшов на ринок, американський автовиробник фактично вже створив пікап під маркою Gladiator між 1962 і 1988 роками. Компанія під назвою Vigilante нещодавно придбала один з цих класичних пікапів – відновила і модифікувала його.

Подробиці

Щоб привести цю модель 1966 року до більш сучасного стану, компанія Vigilante оснастила її оновленим шасі з модернізованою 4-важільною системою підвіски з гвинтовими пружинами Eibach і амортизаторами Fox 2.0 для покращення комфорту їзди та підвищення позашляхових можливостей. До оновлених компонентів підвіски доповнюють нові 6-поршневі гальма від Baer, ​​а також нові осі Dana.

Jeep Wrangler Gladiator

Jeep Wrangler Gladiator

Кузов був повністю знятий з шасі і кожна його частина пройшла для струйну обробку та процес відновлення за допомогою старих методів термічної обробки та загартування металу. Кузов також був підданий процесу плазмової металізації, щоб захистити його від іржавіння в майбутньому. Потім його перефарбували у приголомшливий відтінок під назвою Empire Blue.

Jeep Wrangler Gladiator

Двигун пікапу тепер 6,4-літровим Hemi SRT V8 потужністю 485 к.с. із шестиступінчастою коробкою передач Tremec. Якщо інші власники класичних Jeep Gladiator захочуть трохи більше потужності, Vigilante також може встановити 6,2-літровий Hellcat V8 з наддувом і потужністю 707 к.с., хоча це, мабуть, трохи надмірно для такого автомобіля.

Jeep Wrangler Gladiator Jeep Wrangler Gladiator

Інтер’єр Jeep 66 року випуску також був ґрунтовно оновлений. Наприклад, є новий спідометр з електронним керуванням, електросклопідйомники та дверні замки, а також нова аудіосистема з Bluetooth, підсилювач JL Audio, динаміки та два сабвуфери. Також встановлено нові килими з високоякісного німецького волокна.

Придбати класичний Jeep Gladiator у Vigilante недешево, оскільки ціни на комплексні збірки, подібні до цього, починаються від приголомшливих 295 000 доларів США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: