Названо найнадійніші 3-річні автомобілі за версією TÜV: їх рекомендують купувати німці

Підпишись на нас:

Складно новий рейтинг самих безпроблемних машин, складений німецькою організацією з технічного нагляду (TÜV).

Протягом року інститут отримує інформацію від тисяч дилерських центрів та сервісних точок, що займаються плановим обслуговуванням автомобілів у всій Німеччині. За підрахованою кількістю поломок формується рейтинг надійності тієї чи іншої моделі. Названі найнадійніші 3-річні автомобілі за версією TÜV.

Mercedes-Benz GLC

Кросовер штутгартського автогіганта виявився безпроблемним автомобілем у Німеччині за підсумками 2022 року. Згідно зі звітом німецьких аналітиків, середня кількість несправностей у таких машинах, зафіксованих за минулий рік, становила лише 1,5% від загальної кількості цієї моделі. Їхній середній пробіг дорівнював 54 тисячам кілометрів.

Mercedes-Benz B-Class

Коефіцієнт поломок цієї моделі Mercedes-Benz виявився трохи вищим – 1,9%, ніж у випадку з GLC, але все одно дозволив їй зайняти другий рядок у рейтингу найміцніших автомобілів 3-річок. При цьому на момент виявлення несправностей такі машини встигли накатати в середньому 36 тисяч кілометрів.

Volkswagen T-Roc

Цей кросовер, за габаритами можна порівняти з Hyundai Creta. Середній коефіцієнт поломок у його випадку за минулий рік становив 2,2%, а пробіг дорівнював у середньому 37 тисячам кілометрів.

Mercedes-Benz SLC

Ще один представник Mercedes-Benz у цьому ТОП-і, який зумів увійти до п’ятірки найнадійніших 3-річних автомобілів у Німеччині за минулий рік. Відсоток надійності таких машин склав 2,1, а середній показник на одометрі дорівнював 27 тисяч км.
Porsche 911

Аналогічний результат, що у випадку з Mercedes SLC продемонстрував Porsche 911 – середній коефіцієнт несправностей у 2,1%. Пробіг на момент виявлення поломок – 21 тисяч км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: