Показали дизайн оновленого бестселера Dacia Duster

Підпишись на нас:

Dacia Duster наступного покоління був вперше помічений наприкінці березня. Дизайнери з сайту Motor1.com вирішили зробити візуалізацію румунського позашляховика і там ми побачили деякі значні зміни порівняно з попередніми даними про кросовер.

Подробиці

Цей Duster, очевидно, базується на концепції Bigster і поділяє його основну мову дизайну. Порівняно з попередніми візуалізаціями видно більш мускулисті колісні арки, більші колеса та ще більш помітну передню панель. Ручки задніх дверей приховані в C-колонці, а решітка спереду, здається, має підсвічування, хоча це поки що не підтверджено як особливість дизайну.

Dacia Duster

Говорячи про концепт Bigster, він також отримає серійну версію, яка буде розташована над новим Duster. Позашляховик матиме довжину майже 4,6 метра. Це означає, що салон стане ще комфортнішим і практичнішим у порівнянні з попередньою моделлю, і ми сподіваємося, що це буде корисно для заднього пасажирського відділення, яке здавалося трохи тісним і спартанським у нинішніх Duster.

Dacia Duster

Завдяки архітектурі CMF-B новий Duster також отримає переваги з точки зору збільшення розміру, що призведе до більшого багажника та збільшення простору для пасажирів у салоні. Нові враження також принесуть розташовані під капотом електрифіковані двигуни, і ми віримо, що 1,3-літровий гібридний двигун Jogger стане основою в Duster. Немає жодного натяку на збереження «безсмертного» 1,5-літрового дизеля нинішнього покоління.

Dacia Duster

На перших шпигунських фотографіях позашляховика, була показана модель із серійним кузовом і фарами, що вказує на скору офіційну прем’єру. Скоріш за все вона відбудеться наприкінці 2023 року, а вихід на ринок – у перші місяці наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: