Кia презентує новинку за $13 400

Підпишись на нас:

Новинка від Кia не змусила своїх шанувальників довго чекати, адже вже 18 квітня на Міжнародному автосалоні в Шанхаї відбудеться прем’єра нового кросовера. Відомо, що компанія вже приймає замовлення на новинку, орієнтована ціна Кia Seltos – $13 400.

Спеціальні бонуси очікують на клієнтів, що забронюють купе в період з 11 по 30 квітня. Це можуть бути знижки на користування фірмовими фінансовими програмами та страхування, 6 безкоштовних технічних оглядів протягом 5 років або 60 доларів на бензин. Звісно, що очікується також супер розіграш – MacBook Pro та iPhone 14.

Зовні Кia Seltos має лаконічний дизайн, що створено за новою концепцією «Єдність протилежностей». Широкі решітки радіатора та витончені лінії ходових вогнів додають кросоверу унікальності.

Кia презентує новинку за $13 400

Ззаду авто має масивні ходові вогні, що ніби злиті між собою, а між ними розташовано логотип Kia. Бампер має декілька «бумерангів», а по центру масивної захисної пластини – стоп-сигнал.

Салон містить достатню кількість кнопок, хоча біля керма розташовано 10,25-дюймову панель приладів та мультимедіа. Кермо триспицеве, є кондиціонер.

Кia презентує новинку за $13 400

На рідному ринку Кia Seltos доступний з двома моторами:

  • 1,5-літровим бензиновим потужністю 115 к.с., що працює з 7-ступінчастим «роботом» з двома зчепленнями;
  • 1,4-літровим турбованим на 140 к.с., що працює в парі з варіатором.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: