Бюджетна п’ятидверна новинка від Dacia: що відомо

Підпишись на нас:

Dacia планує випустити новинку, що стане лідером у своєму сегменті. Компанія,  яка належить французькому автогіганту Renault, зарекомендувала себе як виробник якісних та бюджетних. 

Останні роки концерн отримав безліч схвальних відгуків від автовласників. Навіть не так давно було презентовано перший електрокар у модельній лінійці цього румунського автовиробника – Dacia Spring. Наразі ця модель є найбюджетнішим електрокаром у Європі.

На цьому Dacia не зупинилися, адже відомо про кросовер Dacia Duster та Bigster. Ці дві новинки можуть з’явитися на авторинку вже в наступному році. Також відомо про третю анонімну модель, яка буде шостою моделлю компанії. Експерти стверджують, що саме цей автомобіль викличе справжній фурор в Європі.

Що відомо?

Анонімна модель буде п’ятидверною. Ззовні автомобіль матиме фірмовий стиль Dacia, але, звісно, з стильними акцентами. В модельній лінійці румунської компанії новинка буде розташовуватися між Dacia Sandero та Jogger. Довжина моделі становитиме від 4 до 5 метрів.

Новинка матиме цінну «начинку», що буде радувати свого власника зручним функціоналом. Але не варто забувати, що модель буде продаватися в бюджетному сегменті.

Покупцям буде запропоновано бензинову та гібридну версію. Найголовніше, що нова модель буде відповідати  екологічному стандарту Євро-7, що вже в 2026 році запровадять в Європі.

Бюджетна новинка буде представлена в 2025 році, а в продаж надійде в 2026 році. Ціна моделі буде до 20 000 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: