Легендарний Ford GT після ДТП продається за 94 000 доларів

Підпишись на нас:

Власник Ford GT 2006 року випуску з Каліфорнії, після значних пошкоджень задньої правої сторони виставив автомобіль на аукціон iAA.

Подробиці

Створений на честь 100-річчя Форда, Ford GT був даниною пам’яті гоночному автомобілю, який потрапив в аварію на перегонах у Ле-Мані в 60-х роках. Улюблений (якщо не всіма обожнюваний) суперкар GT був найпривабливішим ретро-сучасним автомобілем свого періоду.

Ford GT Ford GT Ford GT

Його 5,4-літровий V8 з наддувом і його шестиступінчаста механічна коробка передач Ricardo є дуже складними в обслуговуванні. Завдяки потужності 550 к.с. і крутному моменту 678 Нм автомобіль міг розігнатися до 100 км/год лише за 3,8 секунди.

Фотографії показують, що автомобіль у відмінному стані, за винятком розірваної правої задньої шини та кузовних деталей навколо неї. Розташування пошкодження свідчить про те, що хтось намагався дрифтувати на цьому GT і не впорався з керуванням.

Докладний опис пошкоджень недоступний, але, на перший погляд, очевидно, що права задня підвіска пошкоджена, як і задній бампер, а капот, здається, не встановлений. Незрозуміло, наскільки серйозні там інші проблеми, але є припущення, що повернути його «до життя» буде недешево.

Ford GT

Аукціонний список на iAA засвідчує, що цей сірий екземпляр має на одометрі пробіг 23 541 миль (37 885 км), а подушки безпеки неушкоджені, що може бути позитивним знаком. Продається авто в Сан-Дієго і буде виставлений там до 17 квітня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: