Збанкрутіла компанія по виробництву електромобілів за безцінь віддає свої прототипи

Підпишись на нас:

Кілька прототипів інноваційного електромобіля (EV) від голландської компанії Lightyear Automotive з’явилися на місцевому онлайн-ринку через кілька місяців після оголошення компанією банкрутства. Це сталося незабаром після початку виробництва.

Подробиці

Lightyear 0 випущений після років досліджень і розробок. Він не лише мав сонячні панелі, що означало, що він міг працювати до семи місяців без заряджання, але й був найаеродинамічнішим серійним автомобілем у світі. Він також мав приголомшливу ціну 236 000 доларів. Ми підозрюємо, що ці прототипи продаватимуться значно дешевше.

Збанкрутіла компанія по виробництву електромобілів за безцінь віддає свої прототипи

Двоє з прототипів, здається, є майже серійними екземплярами, і на момент написання статті ставки на них на онлайн-ринку Troostwijkauctions досягли 15 000 євро і 6 400 євро відповідно. Перший виконаний у інтригуючому матовому коричневому кольору, а в списку зазначено, що він використовувався, як статичний шоу-кар і може рухатися лише зі швидкістю до 20 км/год. Крім того, його можна заряджати лише за допомогою ноутбука. Другий прототип пофарбований у сріблястий колір, і не згадується, чи він функціональний.

Збанкрутіла компанія по виробництву електромобілів за безцінь віддає свої прототипи

Принаймні чотири інші повністю зібрані прототипи доступні для придбання, два з яких все ще мають спортивний камуфляж на кузові. Можна придбати кілька інших прототипів Lightyear 0, але жоден із них не працює.

Збанкрутіла компанія по виробництву електромобілів за безцінь віддає свої прототипи Збанкрутіла компанія по виробництву електромобілів за безцінь віддає свої прототипи Збанкрутіла компанія по виробництву електромобілів за безцінь віддає свої прототипи

На продаж виставлено не лише прототипи. Можна придбати різні акумуляторні батареї Lightyear, повну електричну трансмісію та різні електродвигуни. Є також сотні різних деталей, які упаковані та доступні, включаючи сидіння.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: