Знайдена дивовижна колекція: чоловік переховував в будинках 230 класичних автомобілів

Підпишись на нас:

Колекція з понад 230 класичних автомобілів, включаючи Ferrari, Lancia, Facel Vegas, Alpine, Ford, Tatra, BMW, Mercedes, Lincoln та багато інших, була виявлена ​​в трьох будівлях, які раніше трималися в таємниці від усіх, крім окремого кола людей. Тепер ця велика колекція класичних автомобілів виставлена ​​на продаж.

Подробиці

Галерея Алдерінг нещодавно відкрила «Колекцію Палмена Барнфінда» в Нідерландах. Велика партія класичних транспортних засобів, включаючи жовту Lancia B20, яку пан Палмен придбав близько 40 років тому, була зібрана колекціонером, який раніше торгував старовинними автомобілями, перш ніж зібрати свою особисту колекцію.

Його хист до пошуку автомобілів порівнювався лише з його любов’ю до приватного життя. Містер Палмен був настільки потайним, що навіть його сусіди не знали, що він зберігає на своїх складах, незважаючи на те, що неодноразово намагалися про це дізнатися. У результаті мало хто знав про існування цієї чудової колекції.

Протягом багатьох років Палмен рідко продавав автомобіль і, як видно з представлених тут автомобілів, мав чудовий смак до класики. Фактично його колекція зросла до того моменту, коли вона зберігалася в трьох будівлях: двох складах і церкві.

Тепер, коли весь лот було придбано галереєю Алдерінг, їх усіх перемістили лише в один із трьох складів, який розташований у Дордрехті поблизу Роттердама. Продажем транспортних засобів займатиметься компанія Classic Car Auctions.

Як ви бачите на цих відео та фотографіях, колекція настільки велика, що важко відстежити все, що в ній є. Однак на веб-сайті CCA є повний список, і колекціонери, безсумнівно, будуть в захваті від різноманітності транспортних засобів так само, як і від розміру скарбниці Палмена. Серед перелічених автомобілів Jaguar, Alfa Romeo, Chevrolet, Alvises, Villards, BMW, Aston Martins тощо.

Незважаючи на те, що транспортні засоби брудні ( зрештою, це знахідка в сараї), аукціони класичних автомобілів і галерея Алдерінг стверджують, що вони в хорошому стані, хоча й не відновлені. Кажуть, що пан Палмен утримував колекцію сам (звідси пил), але він регулярно запускав двигуни, щоб переконатися, що вони не заклинили. Проте, безсумнівно, знадобиться певна робота, щоб оновити більшість транспортних засобів.

Ті, хто зацікавився будь-яким транспортним засобом, що міститься в цій колекції, можуть зробити ставку на нього на майбутньому аукціоні Palmen Barnfind, який розпочнеться онлайн 19 травня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: