Британська армія переробляє старі дизельні Land Rover Defender на електромобілі

Підпишись на нас:

Проект Lurcher британської армії оснащує дизельні позашляховики силовими агрегатами з нульовим рівнем викидів, щоб перевірити переваги та проблеми електричної мобільності в цьому секторі.

Подробиці

Міністерство оборони Великої Британії підписало однорічний контракт з британською компанією Babcock International, яка надає послуги з аерокосмічної, оборонної та ядерної техніки. У співпраці з компанією Electrogenic, яка спеціалізується на реверсивних переробках електромобілів, вони перетворять чотири одиниці Land Rover Defender військового призначення на електромобілі.

Британська армія переробить старі дизельні Land Rover Defender на електромобілі

Серед чотирьох Land Rover, які все ще знаходяться в експлуатації, є два захищених транспортних засоби та два автомобілі загального обслуговування. Усі вони оснащені старими дизельними двигунами, які незабаром застаріють, оскільки світ вступить в еру нульових викидів. З цієї причини британська армія намагається знайти нові шляхи продовження життєвого циклу свого старіючого автопарку, відкриваючи при цьому «застосування та обмеження електричної тяги».

Модифікації включають «набір для встановлення» та «модифіковану систему акумуляторів», яка замінить оригінальний дизельний двигун. Електрична трансмісія стане не тільки чистішою та ефективнішою, але й запропонує збільшену вихідну потужність. Залишається побачити, чи акумуляторна батарея забезпечить достатній запас ходу для військових застосувань і чи вплине час зарядки на робочий стан транспортних засобів.

Після переобладнання електромобілі Land Rover будуть випробувані відділом випробувань і розробки бронетехніки (ATDU) «у серії експериментальних бойових / військових сценаріїв». Мета полягає в тому, щоб британська армія оцінила продуктивність електромобіля «на крутій місцевості, вбрід і буксирування» в різних кліматичних умовах.

Стів Драммонд, співзасновник Electrogenic, вважає, що їх комплект для переобладнання EV для Land Rover є «ідеально підходить для військових транспортних засобів».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: