Volkswagen оновить популярний компактний кросовер: перші фотографії

Підпишись на нас:

Прем’єра кросовера Volkswagen T-Cross відбулася наприкінці 2018 року. З того часу цей автомобіль активно продається як у Європі, так і в Індії, де його називають Taigun. Через чотири роки після офіційного дебюту на цю модель чекає планове оновлення.

Подробиці

Як виглядатиме реформований T-Cross, вже плюс-мінус відомо завдяки публікації шпигунських фотографій прототипів, які нещодавно виїхали на перші випробування.

Volkswagen T-Cross

Основні зміни в дизайні паркетника відбудуться спереду і позаду – про це говорить наявність щільного камуфляжу в цих частинах кузова. Через нього проглядаються інші радіаторні грати, новий бампер, модернізована оптика, а також інші задні ліхтарі та оновлений задній бампер.

Суттєвих змін у салоні кросовера не відбудеться, але, швидше за все, усередині можна чекати появи 10,25-дюймового екрану цифрової комбінації приладів (починаючи вже з базової версії), а також 8-дюймового тачскрину на центральній консолі з підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay та Android Auto.

Volkswagen T-Cross

Зважаючи на те, що T-Cross побудований на модульній платформі MQB A0, ймовірність його електрифікації зводиться до нуля. У такому випадку кросовер продовжить комплектуватися літровим бензиновим “наддувним” мотором, що видає 109 кінських сил, а також півторалітровим агрегатом на 148 к.с. При цьому дизельний 1,6-літровий ДВЗ має зникнути з гами. Як трансмісії виступлять: 5- і 6-швидкісна МКПП, або 7-діапазонний «робот» DSG.

Volkswagen T-Cross

У продаж оновлений паркетник VW надійде протягом цього року. Конкурувати йому, як і раніше, доведеться з Renault Captur та Nissan Juke.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: