Новий Suzuki Swift (2023) близький до дебюту – розкрито подробиці

Підпишись на нас:

Suzuki працює над новим поколінням компактного хетчбека Swift. Автомобіль має дістатися європейського ринку вже цього року. А поки що прототипи цієї моделі активно обкатуються в камуфляжі дорогами «Старого Світу».

Подробиці

Актуальна генерація Swift дебютувала у 2017 році, а через три роки пережила планове оновлення. Автомобіль, що трапився нещодавно в об’єктиви папараці, виглядав дуже схожим на поточне покоління моделі. Втім, певні зміни в екстер’єрі «Свіфт» все ж таки будуть.

Так, наприклад, автомобілю повинна дістатися зовсім нова передня частина кузова з переглянутим дизайном бампера, решітки радіатора, фар, які стануть більш круглими, а також іншим капотом.

Зміни корми зведуть до появи у 5-дверки інших фар та іншого бампера. Щодо боковин, то тут Swift чекає повернення ручок задніх дверей на звичне місце (у дореформеного хетчбека вони були заховані у верхній частині поряд зі склом).

Чекати на революційні зміни в салоні також не варто – загальне компонування і простір усередині залишиться колишнім.

В основу моделі ляже платформа Suzuki HEARTECT, що дебютувала у 2014 році разом з моделлю Alto. Зрозуміло, це буде вже не той «візок», що був представлений майже десять років тому, а значно перероблена архітектура.

Подробиць про техніку нового Swift поки немає, але ходять чутки, що автомобіль збереже варіанти MHEV, що базуються на бензинових ДВС, а також отримає звичайний гібрид (HEV).

Прем’єра моделі може відбутися вже цього року. Її продажі в Європі розпочнуться одразу після офіційного дебюту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: