Про що свідчить брязкіт в колесі: експерти назвали основні причини

Підпишись на нас:

Українські дороги є болючим питанням для кожного водія. Декому, звісно, щастить їздити по відремонтованому шосе, однак більшість доріг до цих пір знаходяться в жахливому стані. Звісно, що це не може не відбитися на технічному стані автомобіля. Інколи водії можуть почути, що їх авто видає дзвінке металеве брязкання. 

Коли авто проїжджає по ямі чи нерівному дорожньому покриттю, то він може почути чітке брязкання. Це є ознакою виходу з ладу амортизаторів і тоді внутрішні елементи цього пристрою б’ються зсередини об порожню склянку.

Вирахувати який амортизатор несправний можна двома способами: проїхати ямкою та відчути дзвін з певного боку або натиснувши на кут капота.Справа у тому, що при натисканні автомобіль йде спочатку вниз, потім нагору, просідає в середнє становище і завмирає. Якщо під час процедури ви зафіксували два чи більше розхитувань – амортизатор своє вже відпрацював.

Але дану деталь потрібно замінювати комплексно, адже в разі заміни лише однієї складової, поведінка коліс буде неоднаковою. Рекомендуємо довірити заміну цієї деталі спеціалістам СТО.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: