Названо компактні кросовери, які майже не ламаються

Підпишись на нас:

Невеликі кросовери міцно зайняли свою нішу в сегменті автомобілів, де раніше панували хетчбеки. Причини такого стану речей зрозумілі – вони практичніші, а також зручні для перевезення дітей. Але які із цих «паркетників» найнадійніші. Розбиратися в цьому питанні довелося страховій компанії MotorEasy, а ми відібрали із загального списку безпроблемних компактних SUV моделі, які є на українському ринку.

Рейтинг формувався на основі опитування власників таких автомобілів. Їх попросили розповісти, з якими технічними проблемами вони зіткнулися за останні 2 роки.

Mitsubishi Eclipse Cross (2017 – теперішній час)

Mitsubishi Eclipse Cross

За інформацією британських аналітиків, жоден власник такого кросовера за останні 24 місяці не поскаржився на жодну проблему. Рейтинг надійності – 100%.

BMW X1 (2015 – 2022)

BMW X1

Бензиновому варіанту BMW X1 у рейтингу найнадійніших SUV дісталося друге місце. Жодних серйозних несправностей у разі таких X1 не відбувалося, проте деякі власники повідомляли про проблеми з акумулятором, кузовом, внутрішнім оздобленням, а також окремими електричними системами, не пов’язаними з двигуном. Рейтинг надійності – 98,4%.

При цьому дизельна версія моделі виявилася набагато гіршою з точки зору безпроблемності. У її випадку підсумкова частка безпроблемних машин становила лише 89,2%.

BMW X2 (2018 – теперішній час)

BMW X2

Більш спортивний близнюк X1 увійшов до списку найміцніших автомобілів у своєму сегменті, отримавши від страхової компанії з Туманного Альбіону оцінку надійності в 98%.

Згідно зі статистикою, зібраною від власників цієї моделі, за останні 24 місяці в таких «паркетниках» було виявлено лише одну технічну несправність, пов’язану з роботою вихлопної системи.

Hyundai Tucson (2015-2020)

Hyundai Tucson

Корейський кросовер хоч і володів за останні 24 місяці широким списком несправностей, але все ж таки заробив у цьому рейтингу оцінку надійності в 96,6%.

Найбільш поширеними проблемами у його випадку стали електрика двигуна та вихлопна система.

Kia Sportage (2016 – теперішній час)

Kia Sportage

Ще один кореєць у цьому рейтингу, якому вдалося увійти до ТОП-5 найбезпроблемніших автомобілів у сегменті невеликих SUV. Бензиновий Sportage названий найкращим варіантом у 12% власників, які поскаржилися на надійність своєї машини (у випадку з дизельним кросовером цей показник становив цілих 23%).

Загальний рейтинг надійності моделі дорівнював 96,6%, а до основних поломок, з якими зіткнулися її власники за останні 2 роки, увійшли: несправність гальм, двигуна, трансмісії та електрики.

Втім, у кожній із цих областей відсоток проблем був вкрай невисоким.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: