Hyundai випустить бюджетний електричний кросовер на основі Casper

Підпишись на нас:

Hyundai готує новий варіант свого компактного в лінійці SUV кросовера – Casper. Автомобіль має стати «батарейним» аналогом однойменного бензинового «паркетника».

Подробиці

Стверджується, що розробка електричного Casper стартує наприкінці 2023 року. Для того, щоб підготувати автомобіль до дебюту, знадобиться не менше року, тому появи машини варто чекати не раніше кінця 2024-го.

Подробиць про те, яким буде його технічне оснащення, поки що немає. Натомість є перші зображення, які підготували незалежні дизайнери.

Електричний Hyundai Casper
Електричний Hyundai Casper

На рендерних картинках «батарейний» Casper помітно відрізняється від свого бензинового аналога, отримавши повністю іншу передню частину кузова з кардинально переглянутою оптикою, бампером та фальшрадіаторними ґратами.

Крім того, такий кросовер укомплектований прихованими у кузові дверними ручками, тоді як у бензинового Каспера вони виконані в традиційному вигляді.

Нагадаємо, Hyundai представив ультракомпактний кросовер Casper у вересні минулого року. Автомобіль заручився безліччю позитивних відгуків як від покупців, і від журналістів.

Бензиновий Hyundai Casper
Бензиновий Hyundai Casper

Електричний аналог цієї моделі має нав’язати конкуренцію бестселлеру в цьому сегменті – Chevrolet Bolt. Запас ходу цього паркетника становить близько 400 км.

Ймовірно, Hyundai постараються зробити так, щоб електричний Casper як мінімум не поступався «американцю» в далекобійності, а, можливо, навіть і перевершував його за цим показником.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: