Знайшли 30-річний Honda Accord з пробігом більше 200 000 км в ідеальному стані

Підпишись на нас:

Автомобілі Honda 90-х років були відомі своєю надійністю, і Accord є тому підтвердженням. Ютубер Tyson Hugie показав один такий екземпляр у своєму останньому відео з Accord SE 1993 року.

Подробиці

Виробництво цієї конкретної Honda Accord почалося в квітні 93-го. Що робить цей Accord SE особливим, так це те, що він виглядає ідеальним, незважаючи на свій вік. Відзначимо, що автомобіль вже має на одометрі пробіг 132 000 миль (більш 212 000 км). Враховуючи час і відстань, яку пройшов цей автомобіль, виглядає так, наче він просто викотився з виставкового залу.

Ми не впевнені, чи проходив цей седан через реставрацію, але ми впевнені, що він отримав чистку зовнішніх та внутрішніх деталей. Навіть моторний відсік чистий і бездоганний, що дуже вражає.

Озираючись на Accord SE, його найбільшим конкурентом у 1993 році був Ford Taurus. Accord SE був майже на 4000 доларів дорожчий за топовий Ford Taurus LX. Однак перший отримав подушки безпеки на стороні водія та пасажира в стандартній комплектації, тоді як Taurus пропонував сумку на стороні водія в стандартній комплектації та сумку на стороні пасажира, як опцію за додаткові гроші.

Accord SE має 2,2-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 140 к.с., який менш потужний, ніж варіанти двигуна V6 Taurus. Taurus також був просторішим, ніж Accord SE, але Accord мав більшу вантажопідйомність.

Стандартні функції Accord SE включали кондиціонер, електропідсилювач гальм і керма, електропривод склопідйомників/дверних замків, дзеркала/люк у колір кузова, шкіряні сидіння, круїз-контроль, цифровий годинник, запасне колесо, стереосистема Bose AM-FM з касетою, спинки задніх сидінь, які складаються, дистанційне розблокування багажника/бензобаку та підігрів заднього скла.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: