Експерти назвали автовиробників найнадійніших седанів у світі

Підпишись на нас:

Незважаючи на те, що кросовери і позашляховики практично повністю витіснили з українського ринку седани, глобально 4-дверки все ще входять до списку найбільш популярних кузовів у світі. Такі автомобілі підходять для більшості цілей, включаючи найважливішу доставку сім’ї з пункту А до пункту Б.

Подробиці

Але які бренди роблять найнадійніші седани. Відповідь на це питання вирішили дізнатися журналісти американського видання Slash Gear.

На офіційному сайті цього порталу з’явилося опитування, в якому могли взяти участь усі його відвідувачі. Читачам онлайн-журналу пропонувалося вибрати ту чи іншу марку автомобілів, яка, як вони вважають, випускає безпроблемні седани:

  • Лідером в опитуванні з великим відривом виявилася Toyota. Згідно з результатами дослідження американських журналістів, 37,95% респондентів віддали свій голос саме цьому автовиробнику, наголосивши на надійності її моделей Camry та Corolla;
  • На другій позиції розмістилася Honda (25,08% голосів). У випадку з нею найбільш надійними седанами було названо популярні Civic та Accord.
  • Бронза дісталася ще одній марці з «Країни сонця, що сходить» – Nissan. Ця компанія отримала в опитуванні увагу 14,19% респондентів.
  • Четвертим став Mercedes-Benz із 11,39% тих, хто проголосував за цей бренд.
    У п’ятірку також зумів увійти Hyundai – 7,10% опитаних віддали свій голос за цю корейську марку як за бренд, що випускає найнадійніші автомобілі у кузові седан.
  • Замкнула цей рейтинг Mazda, яка набрала в опитуванні 4,29% загальної кількості голосів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: