Представлений MG Cyberster: електричний спортивний автомобіль, який копіює стиль Ferrari

Підпишись на нас:

Очікування нарешті закінчилося, оскільки MG Cyberster, повністю електричний спортивний автомобіль від британського автовиробника, дебютував сьогодні на автосалоні в Шанхаї.

Подробиці

Cyberster віддає шану традиціям британського автовиробника завдяки силовому агрегату з нульовим рівнем викидів, який видає до 536 к.с. На щастя, Cyberster буде доступний за межами Китаю, його вихід на ринок материкової Європи заплановано на літо 2024 року, що зробить його захоплюючим доповненням до ринку електричних спортивних автомобілів.

MG Cyberster

Хоча серійна версія MG Cyberster пом’якшила деякі стилістичні риси концепту 2021 року, вона все ще виглядає неймовірно спортивно та екзотично. Офіційні фотографії показують двері Cyberster у стилі Lamborghini, які додають унікального характеру родстеру. Агресивні носові та бамперні отвори автомобіля, фари, встановлені на крилах, і 20-дюймові легкосплавні диски з кількома спицями ще більше підкреслюють його спортивний дизайн. Крила додають «м’язистого» вигляду автомобілю, завершуючи вражаючу візуальну привабливість Cyberster.

MG Cyberster MG Cyberster

MG Cyberster отримав висувний тканинний дах та чорну задню частину зі значком MG. Хоча компанія не опублікувала багато зображень задньої частини, ми можемо побачити характерні світлодіодні задні ліхтарі на весь корпус і подвійний дифузор.

MG Cyberster

Двомісний кабріолет в червоному стилі має вигнуту цифрову панель і сенсорні елементи керування на орієнтованій на водія центральній консолі, що надає автомобілю футуристичного вигляду.

MG Cyberster

За словами Карла Готема, директора з передового дизайну дизайнерської студії MG у Мерілебоні, Лондон, новий Cyberster знаменує собою початок «нової глави» для автовиробника. Він підкреслив важливість стилю, який поважає багату спадщину бренду, водночас розширюючи межі сучасного дизайну.

Хоча MG ще не оприлюднила офіційних специфікацій для Cyberster, попередні документи від китайського MIIT надають деякі подробиці про майбутній родстер. Згідно з цими документами, Cyberster має розміри: 4535 мм в довжину, 1913 мм в ширину і 1329 мм у висоту, з колісною базою 2690 мм і вагою 1850 кг.

MG Cyberster

Автомобіль буде доступний як у конфігураціях із заднім приводом і подвійним приводом, так і в конфігураціях із двома приводами з потужністю 310 к.с. і 536 к.с. відповідно. Енергія отримуватиметься від літій-іонного акумулятора, виробленого материнською компанією SAIC, хоча точна ємність поки невідома.

MG Cyberster

З цими вражаючими показниками потужності очікується, що Cyberster запропонує високу продуктивність і прискорення, хоча подробиці про запас ходу автомобіля та інші показники продуктивності поки що не повідомляються. Очікується, що більше інформації буде оприлюднено на Шанхайському автосалоні, який відкриває свої двері завтра, тому слідкуйте за оновленнями

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: