VW ID.7 стане головним конкурентом Tesla Model 3: фотографії автомобіля

Підпишись на нас:

В розвитку електромобілів Volkswagen робить великий крок вперед, оскільки компанія представила абсолютно новий ID.7 у Китаї, Європі та Сполучених Штатах.

Подробиці

Одночасний глобальний дебют натякає на важливість моделі, яку називають «кузовним електричним седаном» і флагманом лінійки ID.

«Седан Fastback» насправді є п’ятидверним хетчбеком, і він слідує стопам вищезгаданих концепцій. Як наслідок, ID.7 має аеродинамічно оптимізовану передню частину з тонкими світлодіодними фарами, з’єднаними тонкою світловою смугою, яка перетікає в денні ходові вогні, які одночасно виконують функцію покажчиків повороту.

Далі внизу ми бачимо рельєфний бампер, який спрямовує повітря до вертикальних повітряних завіс. Це допомагає автомобілю мати коефіцієнт лобового опору приблизно 0,23, що відповідає Tesla Model 3.

Рухаючись вниз по боках побачимо знайомий кузов ID і «особливу лінію», яка тягнеться від фар до задніх ліхтарів. Їх доповнюють мінімалістичні дверні ручки та аеродинамічні оптимізовані колеса.

Найбільш привертають увагу деталі — глянцеві чорні стійки та декоративні планки з штучного алюмінію, розташовані над вікнами. Вони могли б легко виглядати яскравими, але чудово поєднуються зі стандартним глянцевим чорним дахом. До речі, модель може бути оснащена додатковим панорамним люком, який може переходити від непрозорого до прозорого одним натисканням кнопки.

Вид ззаду може бути найменш захоплюючим, але він оснащений світлодіодною світловою смугою, яка світиться червоним лише під час активації гальм. Решту часу вогні виглядають білими.

Далі внизу знаходиться горизонтальний відбивач, який допомагає підкреслити ширину автомобіля. Дизайнери також встановили чорний глянсовий дифузор і вбудований спойлер.

З точки зору розміру, ID.7 має 4961 мм у довжину, 1862 мм у ширину та 1538 мм у висоту з колісною базою, яка охоплює 2966 мм. Щоб пояснити ці цифри, модель на 43 мм довша за старий Passat і має на 163 мм подовжену колісну базу.

Мінімалістичний, але елітний інтер’єр

Екстер’єр не кричить футуристичностю, але цього не можна сказати про інтер’єр авто та його мінімалістичний дизайн. Замість 12,3-дюймової цифрової панелі приладів, ID.7 має крихітний дисплей, який зосереджується на відображенні інформації про попередження та вашу поточну швидкість.

Екран базовий за дизайном, оскільки проекційний дисплей доповненої реальності є стандартним і показує велику кількість додаткової інформації, включаючи маршрути. Деякі люди, безсумнівно, сумуватимуть за традиційною панеллю приладів, але Volkswagen каже, що ця зміна дозволяє водіям отримувати інформацію, не відриваючи очей від дороги.

Центральним елементом інтер’єру окремо стоїть 15-дюймова інформаційно-розважальна система, яка контролює майже все. Він абсолютно новий, і у Volkswagen заявили, що «графічний інтерфейс і навігація по меню були значною мірою перебудовані». Далі компанія зазначила, що інформаційно-розважальна система більш інтуїтивно зрозуміла, її можна налаштувати та вона має дві «сенсорні панелі», а також кнопку головного екрана. Під дисплеєм також є фізичні сенсорні повзунки, а також голосовий помічник, який може регулювати різноманітні налаштування автомобіля та відповідати на запити про погоду.

Не дивлячись на дисплеї, ID.7 виглядає досить стильно, оскільки ми бачимо елегантне поєднання шкіри та високоякісних матеріалів. Volkswagen не вдавався в деталі, але є підсвічування, плаваюча центральна консоль і доступні двоколірні конструкції. Ми також бачимо металеві акценти, просторе заднє сидіння та гнучкий вантажний відсік. Клієнти також можуть отримати преміальну аудіосистему Harman Kardon з 14 динаміками.

Враховуючи флагманський статус ID.7, Volkswagen взяв деякі моменти з культового Phaeton. Зокрема, є високотехнологічна система клімат-контролю з вентиляційними отворами, які автоматично відкриваються та закриваються, і розподіляють повітря за допомогою «динамічних рухів», що забезпечуються «вертикальними та горизонтальними двигунами з електронним керуванням». Система клімат-контролю починає працювати, щойно ви підходите до автомобіля.

Volkswagen також приділив багато уваги переднім сидінням, які пропонують електрорегулювання в 14 напрямках. Хоча це не дивно, сидіння мають функцію Climatronic, яка використовує датчики температури та вологості для активації підігріву чи охолодження за потреби.

Якщо цього недостатньо, сидіння ergoComfort мають десять повітряних подушок у спинці, які забезпечують пневматичний точковий масаж. Сидіння ergoPremium йдуть ще далі, оскільки вони мають дві повітряні подушки в основі сидіння для «тазу та хребта».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: