Водій Porsche Cayenne потрапив ДТП, спробувавши обігнати всіх по тротуару

Підпишись на нас:

Інколи дуже важливо сповільнити темп і поставити пріоритет безпеці над продуктивністю чи швидкими поїздками. Один з водій Porsche Cayenne вже засвоїв цей урок надовго.

Подробиці

Аварія сталася в Колорадо-Спрінгс. Cayenne після зеленого сигналу світлофору, здається незадоволеним тим, що йому доводиться плестися позаду білого Nissan і він змінює смугу руху, а також прискорюється.

Проїжджаючи повз Nissan, водій Porsche натискає на педаль газу саме тоді, коли дорога повертає ліворуч. Водночас водій автомобіля Cayenne знову спробує повернутися на другу смугу і при спробі об’їхати білий джип порушує правила дорожнього руху.

Porsche переїжджає на велосипедну доріжку, а потім на узбіччя і врізається прямо в камінь, що стоїть між узбіччям і тротуаром. Цей камінь змушує Cayenne сповільнитися і судячи по пошкодженням вже надовго.

Цілком можливо, що Cayenne потрапив в ДТП в тому числі через слизику ділянку дороги або холодні шини ускладнили коригування невдало вибраного курсу. Та спокійна і безпечна поїздка була б кращим вибором для цього водія Porsche. Проте нажаль він вирішив інакше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: