5 кросоверів назвали ненадійними: їх не радять до покупки експерти

Підпишись на нас:

Популярність того чи іншого кросовера на ринку зовсім не означає, що він є надійним. Підтвердженням цього може бути новий рейтинг безпроблемності SUV, складений американськими журналістами з видання Top Speed.

Автори цього ТОП-а у своєму дослідженні спиралися на публікації авторитетних аналітиків із Consumer Reports, які щороку збирають статистику щодо відгуків машин у США.

Volkswagen Taos

Volkswagen Taos

Найненадійнішим кросовером було названо німецького «паркетника» VW Taos. Згідно з оцінкою Consumer Reports, такі автомобілі страждають від проблем із двигуном, електронними компонентами безпеки авто, а також від незначних несправностей трансмісії та паливної системи. Загальна оцінка прогнозованої надійності – 1 бал із 5 можливих.

Kia Sorento

Kia Sorento

Аналогічний бал журналісти Top Speed присудили і корейському Kia Sorento, який, як вони зазначають, у новому поколінні демонструє несправності трансмісії та дрібні дефекти. Втім, насамперед вони пов’язані з його гібридними компонентами.

Ford Exproler

Ford Exproler

Всі проблеми, які торкалися цього позашляховика за минулий рік, згідно з оцінкою американських аналітиків, були пов’язані з його електронікою, трансмісією, а також цілісністю кузова. Загальний бал прогнозованої надійності моделі дорівнював 1 з 5.

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder

Ще один представник найненадійніших SUV за версією Top Speed та Consumer Reports. Як пишуть обидва ці видання, проблем із п’ятим поколінням цієї моделі було не так багато, проте всі вони стосувалися його електричної частини, силового обладнання, а також кузова та коробки передач.

При цьому лінійка двигунів позашляховика виявилася надійною, але навіть вона не допомогла йому набрати в цьому рейтингу понад 1 бал.

Jeep Compass

Jeep Compass

У випадку з «Компасом» ситуація виявилася трохи кращою, і моделі вдалося заробити цілих 2 бали з 5 можливих у рамках прогнозованої надійності.

При цьому Consumer Reports при виставленні оцінці цієї моделі враховували всі проблеми, які були зафіксовані за Compass до цього, тоді як модель 2023 модельного року в подібному аналізі не брала участі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: