Geely та Lifan представили крос-купе Ruilan 7 зі змінною батареєю

Підпишись на нас:

На автосалоні в Шанхаї відбулася офіційна прем’єра нового купеподібного кросовера від спільного підприємства Geely та Lifan. Новинку назвали Ruilan 7. Її продаж стартує вже в середині цього року.

Подробиці

Головна «фішка» цієї моделі полягає в тому, що машина має можливість швидкої зміни акумулятора. Поміняти розряджену батарею у випадку Ruilan 7 можна буде всього за одну хвилину. Крім того, автомобіль зможе похвалитися наявністю системи швидкої 40-хвилинної зарядки.

Ruilan 7

В основі крос-купе лежить модульна архітектура GBRC (Global Battery Rapid Change). Зовні Ruilan 7 виглядає як купеподібний кросовер із закритими решітками радіатора, що натякає на те, що це електромобіль, а також захованими в кузові дверними ручками.

Ruilan 7

Корма виглядає максимально просто, повторюючи рішення багатьох інших моделей у цьому сегменті з об’єднаними в загальний блок ліхтарями. Лючок для заряду машини розташований у лівому передньому крилі.

Ruilan 7

Усередині все реалізовано з огляду на той самий мінімалізм.

Ruilan 7

Двоспицеве рульове колесо є сусідами з невеликою цифровою комбінацією приладів, двома панелями для бездротової зарядки гаджетів, а також масивним екраном мультимедійної системи у вигляді планшета.

Ruilan 7 буде отримувати живлення від капсульних батарей різної ємності як накопичувач енергії, а його дальність ходу на електриці складе від 550 км до 750 км за циклом CLTC. Привід машини задній. При цьому потужність електрокара поки що невідома.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: