VW оновить дизайн популярного T-Cross: нові шпигунські фотографії

Підпишись на нас:

Оновлений VW T-Cross знову пройшов тестування, цього разу в Бразилії перед очікуваним виходом на ринок у 2024 році. Це не перший раз, коли ми бачимо новий T-Cross, оскільки два місяці тому фотографи-шпигуни зробили кілька його фотографій. Цей конкретний прототип був ще ретельніше замаскований, але деякі з його нових елементів дизайну видно.

Подробиці

Передня частина T-Cross 2024 року не буде кардинально відрізнятися від попередньої моделі, але ми знаємо, що дизайнери VW змінили решітку радіатора. Зміни були внесені до фар, і, здається, форма протитуманних фар також була змінена, хоча й малопомітно. Хоча ми знаємо, що моделі високого класу будуть оснащені світлодіодними ліхтарями, як і на поточному T-Cross, наявність галогенних блоків на цьому прототипі свідчить про те, що версії початкового рівня збережуть їх.

VW T-Cross

Схоже, що по боковим частинам T-Cross було внесено небагато змін, якщо такі були, але ззаду ми очікуємо побачити змінену світлодіодну панель в задніх ліхтарях і змінений бампер.

VW T-Cross

Ми очікуємо, що оновлений T-Cross збереже ту саму лінійку двигунів, що й поточна модель. Це включає в себе 1,0-літровий трициліндровий двигун TSI у двох різних модифікаціях, а також 1,5-літровий чотирициліндровий двигун, який буде найпотужнішим в сімействі T-Cross.

VW T-Cross

Очікується, що VW представить оновлений T-Cross наприкінці цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: