2 китайські автомобілі стали найбезпечнішими в 2022 році по версії Euro NCAP

Підпишись на нас:

Європейська програма оцінки нових автомобілів (Euro NCAP) назвала 2022 рік найнасиченішим і назвала переможців серед автомобілів пройшовших краш-тестуванням. П’ять із шести були повністю електричними, а остаточна модель – гібрид, що підключається від мережі.

Подробиці

Щоб зробити ситуацію ще більш особливою, Euro NCAP каже , що це перший випадок, коли два китайські автомобілі були серед переможців, і що дві різні Tesla були названі найкращими у своєму класі.

Насправді, хоча серед переможців було лише дві моделі Tesla (Model S і Model Y), бренд отримав три нагороди як кращий у своєму класі. Tesla Model Y була названа найкращим транспортним засобом «Малий позашляховик», а Model S перемогла в класах «Executive» і «Pure Electric».

Електромобілі домінують у огляді Euro NCAP на найбезпечніші автомобілі 2022 року
Організація з безпеки похвалила обидва автомобілі за результати краш-тестів, заявивши, що вони отримали високі оцінки в тесті захисту дорослих пасажирів і отримали найвищі бали серед усіх автомобілів у категорії допомоги безпеці (98 відсотків).

Тим часом китайські автомобілі, які отримали нагороди Euro NCAP були Ora Funky Cat (найкращий серед «Малих сімейних автомобілів»), і WEY Coffee 01 (єдиний PHEV у списку), який виграв Клас «Великий позашляховик». Він також отримав високі оцінки в категорії допоміжних засобів безпеки (94 відсотки), і організація з безпеки назвала його хорошим універсалом. Тим часом Ora Funky Cat був відзначений як «виключно добре оснащений» для автомобіля свого класу.

Нарешті, останнім переможцем за 2022 рік став Hyundai Ioniq 6. Седан кращий у своєму класі в сегменті «Великий сімейний автомобіль». Euro NCAP назвав свою оцінку безпеки дорослих пасажирів у 97 відсотків «виключно високою».

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: