Great Wall представила гібридний 6-колісний пікап

Підпишись на нас:

Great Wall Motors спробувала вкрасти частину слави Tesla Cybertruck за допомогою «CyberP!ckup», який дебютував на Шанхайському автосалоні. Цей пікап із шести колісним приводом — китайська версія захоплюючого всюдихода з електрифікованою силовою установкою, і, як повідомляється, він прямує до виробництва.

Подробиці

Модель створена підрозділом GWM Co-Creation у співпраці з Chaojing Motors і заснована на пікапі Shanhai Cannon. Найбільш очевидною модифікацією є додавання третьої осі. Авто отримало шість 18-дюймових коліс, взутих у 33-дюймові всюдихідні шини Cooper Discoverer, і потужну підвіску з азотними амортизаторами. За словами автовиробника, це перша китайська модель 6×6, що робить її запізнілою відповіддю на армію модифікованих шестиколісних автомобілів.

Great Wall Cannon CyberP!ckup

CyberP!ckup оснащений 3,0-літровим гібридним твін-турбодвигуном, який видає 510 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Потужність передається на всі шість коліс за допомогою п’яти блокувальних диференціалів. Хоча важкий шестиколісний транспортний засіб не є найефективнішим видом транспорту, електрифікований силовий агрегат також забезпечить деякий запас ходу з нульовим рівнем викидів, навіть незважаючи на те, що він буде значно меншим порівняно зі звичайною чотириколісною версією.

Крім кількості коліс, модель отримала безліч візуальних модифікацій, включаючи широкі розширення крил, передній і задній бампери з великими повітрозабірниками і світлодіодами, схожими за стилем на бренд Tank, кастомну решітку радіатора з підсвіченою смугою, капот з вуглецевого волокна , бічні підніжки та розтягнуте заднє ліжко з розділеними дверима багажника. Інтер’єр зберіг свою п’ятимісну конфігурацію з подвійною кабіною, зі світлою оббивкою, цифровою кабіною та спеціальними штрихами з написом CyberP!ckup.

Great Wall Cannon CyberP!ckup

Незважаючи на те, що Great Wall Cannon CyberP!ckup, безсумнівно, виглядає як унікальний концепт, створений, щоб справити враження, австралійські ЗМІ CarExpert повідомляють, що він прямує до виробництва у версіях як 4×4, так і 6×6 з рейтингом буксирувальної здатності 3,5-6 тонн.

Great Wall Cannon CyberP!ckup Great Wall Cannon CyberP!ckup Great Wall Cannon CyberP!ckup

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: