ШІ перетворив Ford Mustang Mach розроблений у 1970-х роках в позашляховик

Підпишись на нас:

Якби ви сказали ентузіасту автомобілебудування десять років тому, що незабаром з’явиться позашляховик, схожий на Mustang, він, мабуть, посміявся б з вас. Однак ця ідея вже реалізувалася, що спонукало задуматися, чи можна було представити позашляховик Mustang Mach раніше.

Подробиці

Незважаючи на те, що оригінальний Bronco певним чином позиціонувався як міцний позашляховий аналог Mustang першого покоління, для нас цього було недостатньо. Тож ми передали найулюбленішу ідею Лі Яккоки машині зі штучним інтелектом і спробували побачити, чи зможемо ми створити роздуту версію Ford Mustang 1971 року.

Ford Mustang Mach створений ШІ

Результати знову виглядають непогано. Є щось у цьому «м’язистому» дизайні минулих днів. Завдяки великим колесам він поділяє деякі мультяшні пропорції оригінального.

Ford Mustang Mach створений ШІ

Тим часом випрямлена лінія даху, здається, запозичена з прототипу універсалу Mustang, який розглядали керівники Ford, перш ніж вони визначилися зі стилями кузова, які врешті-решт пішли у виробництво.

Ford Mustang Mach створений ШІ

Інтерпретований через призму пізнішого редизайну, однак, він виглядає напрочуд доречно. Обтягнутий стиль 70-х пізніших Мустангів першого покоління перебільшений.

Проте штучний інтелект спробував інтегрувати деякі інші дизайнерські підказки. Хоча я твердо вірю в те, що на класичних транспортних засобах потрібно залишити колеса малого діаметра, у випадку цих рендерів позашляховиків більші колеса справді покращують пропорції позашляховика Mustang. Жалюзі на задніх вікнах, тим часом, гарно нагадують про минуле, але виглядають трохи незграбно в цьому варіанті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: