У Lamborghini Gallardo замінили бензиновий двигун на дизельний: ось що вийшло

Підпишись на нас:

Більшість автомобілів Lamborghini комплектуються бензиновими двигунами V10 або навіть V12, продуктивності яких виявляється більш ніж достатньо для їх власників. Іноді італійські спорткари отримують налаштовані версії, але в більшості випадків доопрацювання зводяться до додавання до стандартного двигуна пари турбін або зміни програмного забезпечення блоку управління ДВС.

Подробиці

Тюнери з ательє “1 Way Diesel Performance Diesel”, судячи з назви якого явно не шанують бензинові двигуни, зважилися на те, щоб кардинально модернізувати один із найзнаменитіших Lamborghini на планеті – Gallardo, спробувавши замінити бензиновий мотор на дизельний. І це їм вдалося.

Проект повністю готовий та навіть успішно експлуатується на дорогах загального користування, викидаючи чорний дим із модифікованої вихлопної системи.

Разом з новим двигуном в 1 Way Diesel Performance Diesel злегка доопрацювали зовнішній вигляд машини, встановивши на неї боді-кіт і великі колісні диски, а також передбачили пневмопідвіску.

Надає руху дизельний Gallardo рядна шістка з двома турбінами, установка якого в кузов Lamborghini виявилася тим ще завданням, що зажадала розрізання частини кузова і установки повністю нових пластин кріплення силового агрегату.

Яка потужність дизельного «Ламбо» невідома, але, швидше за все, вона перевищує заводські 500 кінських сил і абсолютно точно вище від стічних 510 Нм крутного моменту. Як трансмісію для мотора, що працює на «важкому паливі», виступає 6-швидкісна МКПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: