Три популярні в Україні автомобілі названі ненадійними

Підпишись на нас:

Німецька організація з технічного нагляду TÜV опублікувала рейтинг ненадійних автомобілів віком від 10 до 11 років з огляду на статистику з проходження техоглядів у себе в країні.

Не можна не відзначити, що репрезентативність цього антирейтингу з огляду на наш ринок може виявитися лише частковою, оскільки ті автомобілі, що продають у Європі, за технікою часом суттєво відрізняються від українських аналогів.

Dacia Logan (Renault Logan)

Dacia Logan (Renault Logan)

Перше місце у цьому антирейтингу зайняв добре відомий на українському ринку седан Logan. За підсумками минулого року у Німеччині техогляд не змогли пройти 35,5% таких машин 2012-2013 року випуску. У категорії віком від 10 до 11 років їхній середній пробіг становив 133 тисячі кілометрів.

Dacia Sandero (Renault Sandero)

Dacia Sandero (Renault Sandero)

Другий рядок виявився за ще однією моделлю компанії Renault, популярною серед покупців у нас. За минулий рік технічну інспекцію у Німеччині провалили 35% таких автомобілів віком від 10 до 11 років. Середній пробіг хетчбеків на момент виявлення несправностей дорівнював 105 тисяч кілометрів.

Nissan Juke

Nissan Juke

Замкнув трійку ненадійних автомобілів за версією TÜV кросовер Nissan з екстравагантним дизайном.

У разі цієї моделі німці нарахували 33,8% випадків поломок від загальної кількості машин віком від 10 до 11 років. Згідно з їхнім звітом, у середньому «паркетники» Juke на цей момент встигали наїздити Німеччиною понад 130 тисяч км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: