Виробник електромобілів Polestar відкривив перший автосалон із льоду та снігу

Підпишись на нас:

Виробник електромобілів Polestar відкрив перший у світі автосалон зі снігу прямо за Полярним колом. Висота дванадцять метрів, товщина стін два метри, температура в кімнаті -5 градусів! Прибирання проводиться снігоприбиральною машиною.

Подробиці

Шоу-рум знаходиться в Рованіємі, Фінляндія, на батьківщині Санта-Клауса. І тепер він може провести тест-драйв нових «гарячих саней» електромобіля потужністю до 476 к.с. Polestar 2. Продавці автомобілів у товстих куртках і вовняних шапках дають поради та відправляють на тест-драйви.

Перший автосалон із льоду та снігу

Тестові автомобілі припарковані за дверима на ящиках перед стіною снігу. Всередині освітленого салону шведський виробник представляє модель в спеціальній версії, яка називається «Сніг» (1200 євро додаткове обладнання).

Перший автосалон із льоду та снігу
Репортер How To Cars Хольгер Кархек відвідав спеціальну модель Polestar 2 “Snow” у автосалоні
Перший автосалон із льоду та снігу
Зарядні станції також прикріплені до двометрової снігової стіни.

Крижані скульптури в стінних нішах мають форму легкосплавних дисків, підвіски і гальм – вирізані з брил льоду з місцевого озера. Будівельний матеріал для самого автосалону надходить із сусідньої гірськолижної зони та транспортується до центру міста електровантажівкою. Він повинен бути там протягом семи тижнів. Потім сніг переробляється – як покриття гірськолижного схилу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: