Аналог Tucson від Hyundai: презентовано кросовер за $20 000

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai на автошоу в Шанхаї презентувала новинку – кросовер Mufasa. Вже влітку запуститься масштабне виробництво довгоочікуваної моделі. 

Hyundai Mufasa перейняв лідерство в моделі ix35 та стане бюджетною альтернативою Tucson. Початкова вартість новинки $20 000, країна виробник – Китай. Можливо, дехто здогадався, що прототипом назви кросовера є персонаж культового мультфільму «Король Лев”.

Аналог Tucson від Hyundai: презентовано кросовер за $20 000

Автолюбителі зазначають, що новинка Hyundai Mufasa 2023 має багато спільного з Tucson. Увагу одразу привертають розширені крила, велика решітка радіатора, стильні вигнуті фари та ліхтарі.

Габарити Hyundai Mufasa 2023:

  • довжина – 4475 мм;
  • ширина – 1850 мм;
  • висота – 1665 мм;
  • колісна база – 2680 мм.

До цього ми вже повідомляли про новинку, але тоді було відомо лише про дизайн зовні, а зараз ми маємо інформацію про салон. Не зважаючи на бюджетність моделі, в салоні встановлені два великі 12,4-дюймові дисплеї. Сидіння водія та переднього пасажира мають різнокольорове оздоблення.

Аналог Tucson від Hyundai: презентовано кросовер за $20 000

Люксова комплектація Hyundai Mufasa 2023 матиме шкіряний салон, панорамний дах, безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль та електропривід крісла водія. Під капотом знаходиться 2,0-літровий 160-сильний бензиновий двигун і 6-ступінчаста автоматична КПП. Відомо, що також очікується поява гібриду.Максимальна швидкість Hyundai Mufasa 187 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: