Розбитий жовтий Ferrari 512TR: рідкісний автомобіль виставлений на аукціон за 76 000 доларів

Підпишись на нас:

Завжди прикро бачити цінну Ferrari, яка потрапила в аварію, але дивлячись на цей зім’ятий Ferrari 512TR 1992 року випуску визиває особливий відбиток печалі.

Подробиці

Жовтий Ferrari 512TR був виставлений на аукціон через IAAI із серйозними та, ймовірно, непоправними пошкодженнями. На фотографіях видно, що пасажирська сторона італійського суперкара з центральним розташуванням двигуна була розчавлена, і здається досить очевидним, що спричинило таке пошкодження. Ймовірно, водій заїхав боком у стовп, трагічно обірвавши життя авто.

Ferrari 512TR

Як це зазвичай буває для подібних аукціонів, на IAAI немає жодних подробиць про саму аварію та не вказано, що спричинило пошкодження. Автомобіль має сертифікат утилізації в Західній Вірджинії, а отже він отримав не лише пошкодження з боку пасажира. Фотографії показують, що передня чверть панелі та капот були пошкоджені, лобове скло розбито, а також є серйозні пошкодження задньої чверті панелі з боку водія.

Ferrari 512TR

Ми підозрюємо, що удар зі сторони пасажира зруйнував шасі автомобіля, і його ремонт просто не вартий часу чи зусиль. Однак цілком можливо, що 4,9-літровий атмосферний 12-циліндровий двигун 512 TR уникнув пошкоджень і може бути збережений і потенційно використаний як запасний або як частина епічного проекту заміни двигуна. Будучи новим, цей двигун мав потужність 422 к.с., тому навіть за сьогоднішніми стандартами він пропонує достатню продуктивність. П’ятиступінчаста механічна коробка передач також може працювати.

Ferrari 512TR

Крім того, ймовірно, можна зберегти багато внутрішніх частин автомобіля, наприклад сидіння водія, кермо та приладову панель.

Ferrari 512TR Ferrari 512TR Ferrari 512TR

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: