В Китаї створили величезну копію Audi Q7

Підпишись на нас:

Забудьте про Audi 5000. Китайські автовиробники мають досить великий досвід, коли справа доходить до клонування європейських дизайнів, але ця гігантська штуковина походить від людини, у якої занадто багато вільного часу. Відео, опубліковане на Reddit це підтверджує.

Подробиці

Ця копія Audi Q7 першого покоління розміром XXXL виглядає лякаюче, і стає дуже цікаво, який двигун може привести її в рух. Єдиним двигуном, який ми вважаємо прийнятним, є потужний V12 TDI , який випускався з 2008 по 2012 роки, з його крутним моментом 1000 Нм.

Величезний Q7 має деякі преміальні функції навіть в такому стані. Наприклад двері багажника з електроприводом і автоматична висувна драбина в задньому бампері, щоб залізти всередину автомобіля. Ну, не зовсім «всередину», оскільки мастодонт ще не має скла по колу і там, де повинен бути розміщений панорамний люк. Також в нього відсутні фари та задні ліхтарі, але він рухається та ним можна управляти.

Не маючи подробиць про авто, ми можемо лише припускати, що для проекту взяли за основу якийсь вантажний автомобіль і на нього натягнули імпровізований кузов, а також взули в гігантські шини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: