В Мережі показали, як виглядатиме нова Tesla Model 3

Підпишись на нас:

Tesla намагалася тримати в таємниці оновлену Model 3 як могла, але минулого тижня в мережі з’явилося зображення автомобіля під кодовою назвою «Project Highland».

Tesla Model 3

Дехто вважає, що йому не вистачає ідентичності, тоді як інші, що це ідеально модернізований компактний седан, що відповідає своєму модельному ряду. Однак фотографія, яка була широко поширена в Інтернеті – не більше ніж просто передній бампер, тому художник Шугар Чоу взяв на себе завдання відобразити «підтяжку обличчя» машини.

Tesla Model 3

Тонкіші фари з новим DRL добре вписуються в оновлені Model S і Model X, а також роблять автомобіль більш різким і сучасним. І враховуючи, що Model 3 не зазнала серйозного оновлення обличчя з моменту свого дебюту 6 років тому (у деяких автомобілів такий довгий життєвий цикл), сучасність завжди вітається.

Tesla Model 3

Крім того, розміщення фар нижче на передній частині допомагає зменшити візуальну висоту передньої частини, що призводить до більш гладкого та спортивного вигляду в цілому. Цьому ефекту лише сприяють довгі горизонтальні характерні лінії бампера та нижній повітрозабірник, які допомагають підкреслити ширину автомобіля.

Tesla Model 3

Єдине, чого Шугар Чоу не відобразив, це панель приладів.

Що Tesla заготовила для задньої частини автомобіля, поки також невідомо, але, сподіваємося, ми незабаром дізнаємося. Звіти показують, що нова Model 3 надійде у виробництво у вересні цього року, а наступного року буде оновлена ​​Model Y, тому, схоже, нам не доведеться довго чекати.

Tesla Model 3

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: