Показали, як буде виглядати повністю електричний кемпер VW I.D. Buzz California

Підпишись на нас:

VW I.D. Buzz став хітом продажів для німецького автовиробника, але ми ще не побачили його найкрутішу версію – фургон California. Останній був офіційно підтверджений минулого року наглядовою радою VW, і очікується, що він дебютує після 2025 року. Видання CarsCoops створило візуалізацію моделі і розкрило деякі цікаві особливості даної моделі.

Подробиці

Замість того, щоб називати нове авто I.D. Buzz California, VW використовуватиме простіший ідентифікатор, просто I.D. California. Окрім найпопулярнішого фургона T6.1 , інші моделі вже отримали позначку California, включають менший Caddy та більший Crafter (Grand California). Примітно, що T6 Multivan ще не отримав такої версії.

Дизайн I.D. California буде повторювати ID. Buzz але з додатковими позиціями. Родзинкою стане фірмовий висувний гідравлічний дах, який розширює простір салону, коли автомобіль стоїть. Це не тільки дозволить пасажирам стояти в повний зріст, але й дозволило вмістити додаткове двоспальне ліжко. На даху, ймовірно, буде електричний висувний механізм, що полегшить життя туристам

Інші особливості, характерні для «каліфорнійського» фургона, – висувний бічний тент, який у поєднанні з двома складними кріслами та столом створить гарний відкритий простір прямо біля автомобіля. Що ще важливіше, інтер’єр буде оснащений міні-кухнею з газовою плитою та раковиною, резервуарами для води та відділеннями для столових приборів, посуду, одягу і інших особистих речей. Модульні сидіння, ймовірно, зможуть ковзати, складатися та обертатися, створюючи атмосферу вітальні всередині фургона.

I.D. Buzz California

Решта інтер’єру буде перенесено з високоякісних елементів ID. Buzz. Це означає, що передня панель отримає 10-дюймову цифрову панель приладів у поєднанні з 12-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи. Очікуйте «веганську» оббивку та широке використання перероблених матеріалів, що відповідає сучасній тенденції, а також сидіння з електрорегулюванням і безліч USB-роз’ємів для зарядки по всьому салону.

ID VW. California, швидше за все, базуватиметься на довгобазному варіанті кузова ID. Buzz, який зараз розробляється для Північної Америки. Це дозволить збільшити внутрішній простір і розмістити під підлогою більшу акумуляторну батарею ємністю 111 кВт/год, що дозволить збільшити запас ходу. З точки зору вихідної потужності, поточний Buzz оснащений встановленим ззаду електродвигуном, який виробляє 201 к.с. (150 кВт) і крутний момент 229 фунт-фут (310 Нм). Цього було б достатньо для кемпера, хоча найближчим часом до асортименту буде додано більше варіантів трансмісії.

Згідно з офіційною заявою Volkswagen, ID. California очікується в другій половині десятиліття, хоча ми не здивуємося, якщо концептуальна версія транспортного засобу з’явиться раніше. Зрештою, американський VW I.D. Buzz з довгою колісною базою дебютує на початку 2024 року, то чому б не оновити його додатковим спорядженням і значками California.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: