Як виглядає «Славута» після тюнінгу: українець до невпізнання переробив ЗАЗ-1103

Підпишись на нас:

Українські майстри відомі своєю майстерність далеко за межами країни. Так нещодавно великого розголосу набув власник ЗАЗ-1103, що перетворив свого залізного «коня» на справжній бетмобіль.

Як виглядає «Славута» після тюнінгу: українець до невпізнання переробив ЗАЗ-1103

Віртуоз власноруч змінив зовнішній вигляд автомобіля і тепер жоден водій не скаже, що перед ним «Славута». Як повідомляє власник, йому довелося витратити багато ресурсів та сил на тюнінг, але воно того варте.

ЗАЗ-1103 – легковий передньопривідний автомобіль В-класу з кузовом типу ліфтбек, що виходив з конвеєра на Запорізькому автомобілебудівному заводі протягом 1999- 2011 років. Машина є «наступником» легендарного ЗАЗ-968.

Всі водії відзначають, що «Славута» економний та практичний автомобіль. Але, надаль, дизайнери не створили для моделі цікавий дизайн. Тому українець вирішив виправити цю ситуацію та вніс деякі корективи в зовнішність свого авто. Власник до невпізнання переробив ЗАЗ-1103. 

Автомобілю прилаштували елементи кузова та пофарбували в чорний матовий колір. Невідомо чи змінив власник технічну частину автомобіля. Тепер українець може похизуватися своїм витвором та виклав допис в instagram.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: