Маленький індійський позашляховик легко витягнув з річки Hummer H2 (відео)

Підпишись на нас:

Більшість людей думають, що Hummer H2 є кращим позашляховиком, ніж маловідомий в нас індієць Mahindra Major побудований на основі Jeep CJ3B. Однак стався випадок, в якому саме Mahindra краще підходила для переправи через річку в Індії.

Подробиці

Цей ролик був оприлюднений на YouTube кілька місяців тому, і спочатку він показує, як Hummer застряг на мілкій ділянці води, через яку H2 мав би легко проїхати. Однак водій, ймовірно, не набрав достатньо швидкості перед входом в воду та, швидше за все, застряг на камені. Навіть система повного приводу позашляховика не змогла його звільнити.

На щастя поряд, була Mahindra Major, яка прийшла на допомогу. Водій прив’язав його до буксирного гака Hummer і почав тягнути. Major швидко зрушив Hummer з місця, але на декілька секунду застряг сам, змусивши водія спробувати ще раз.

З другої спроби водій Mahindra зміг перетягнути H2 через камінь.

Автомобіль Mahindra набагато менший і має меншу потужність, ніж Hummer, але він ряд переваг. Йому допомогло те, що у авто більший кліренс і він оснащений колесами, які набагато краще підходять для бездоріжжя.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: