Renault представить недорогий кросовер, який стане заміною Megane

Підпишись на нас:

Renault продовжує розширювати лінійку SUV моделей, призначених для європейського ринку. Нещодавно в гаму французької марки увійшов позашляховик Austral, у якого незабаром з’явиться купеподібний варіант з ім’ям Avantis. Окрім нього найближчими роками буде представлено ще один «паркетник», але вже в доступнішому ціновому сегменті.

Подробиці

Його вважають наступником колишнього Megane, який нещодавно став електромобілем і звільнив нішу C-класу.

Перші зображення новинки Renault опублікували незалежні дизайнери із Іспанії. Судячи з рендерів, викладених у Мережу, наступнику Megane у новому форм-факторі дістанеться зовнішній вигляд, що його ріднить із Captur.

Renault готує новий недорогий кросовер, який стане заміною Megane

Машина отримає схоже оформлення передньої частини кузова, похилий лінію даху та рельєфні боковини.

В основу моделі повинна лягти модульна платформа CMF-B, на якій раніше було збудовано той же Captur. Для того, щоб автомобілі не створювали між собою внутрішню конкуренцію, новий кросовер планують зробити більшим за його соплатформенника, але менше моделі Austral. Таким чином він чітко впишеться в сегмент SUV C-класу.

Технічні подробиці про «паркетник» Renault поки що засекречені, але європейським ЗМІ все ж таки вдалося вивідати деякі секрети. Передбачається, що для наступника Megane в кросоверному кузові будуть доступні 1,3-літрові бензинові “наддувні” двигуни, що видають 140 і 160 кінських сил.

Ач’льтернативою виступить гібридна силова установка E-Tech, а також варіант із ГБО.

Офіційна прем’єра цієї моделі може відбутися вже навесні 2024 року, а до дилерів кросовер почне діставатися ближче до кінця літа.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: