Перегони по прямій: Tesla Model S Plaid і Audi R8 потужністю 1400 к. с.

Підпишись на нас:

Поява електромобілів за останні роки настільки сколихнула автомобільну промисловість, що зараз ми живемо в часи, коли масивні позашляховики та седани можуть бути швидшими навіть за найпотужніші суперкари.

Подробиці

Флагманська модель Tesla Model S Plaid довела, що є одним із найпотужніших електромобілів на планеті, а також одним із найшвидших серійних автомобілів, які коли-небудь створювалися. Отже, коли Брукс з популярного каналу DragTimes на YouTube вирушив на дрег-рейсинг на своїй Model S, він знав, що йому доведеться знайти дуже грізного ворога, щоб провести конкурентоспроможну гонку. Цей ворог прийшов у вигляді Audi R8.

Синій R8, про який йде мова, далеко не стандартний. Насправді, 5,2-літровий V10 німецького суперкара з центральним розташуванням двигуна був доповнений парою турбокомпресорів, що означає, що тепер він видає 1400 к.с. Це надзвичайна потужність, яка дає машині приблизно на 400 к.с. більше, ніж у Tesla. Крім того, Audi має повний привід, як і Tesla, а також важить приблизно на 454 кг менше.

У змаганнях між цією парою саме Tesla отримує кращий старт завдяки своєму миттєвому крутному моменту та надзвичайному рівню зчеплення з трасою. Однак, коли швидкість почала наростати, R8 використав свою додаткову потужність з користю і зміг промчати до фінішу першим.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: