З автосалонів зникли бюджетні Renault: названо причини

Підпишись на нас:

Стало відомо, що в Україні зупиняється продаж бюджетних моделей Renault. Віднині седан Renault Logan, хетчбек Sandero та його позашляхова версія Sandero Stepway вже зник з автосалонів та дилерських центрів. Якщо відкрити офіційний сайт Renault в Україні, то можна переконатися в тому, що моделі більше не продаються. 

Моделі Renault Logan та Sandero мали імідж бюджетних авто французького автовиробника на ринку України. На європейському авторинку моделі продаються під назвою Dacia.

В українському офісі компанії вже прокоментували дану подію. Як зазначають представники Renault, бренд вирішив скоротити кількість дублетів під марками Renault та Dacia.

В минулому році зупинився випуск Renault/Dacia Logan, Sandero та Stepway другого покоління. Тому їх більше не буде на авторинку України. 

Очікується оновлення лінійки Renault моделлю Taliant

Наступник моделі Logan вже в 2024 році з’явиться в продажі. Модель матиме оновлений дизайн та технічні характеристики та буде презентована під назвою Renault Taliant. Зараз така модель випускаються в Туреччині.

З автосалонів зникли бюджетні Renault: названо причини

Від Logan нова модель Renault Taliant має незначні візуальні відмінності, а саме дизайн решітки радіатора та бампера. Салон машини отримав оновлене кермо та передню панель. В базовій версії гарантовано буде кондиціонер, а в преміум моделі власники отримають клітмат-контроль, парктронік та камера заднього виду.

З автосалонів зникли бюджетні Renault: названо причини

Renault Taliant матме 1,0-літровий бензиновий двигун потужністю 65 та 90 к. с. Можна буде обрати 100-сильний варіант із заводським ГБО. Седан буде представлений у версії з механічною КПП та варіатором.

З автосалонів зникли бюджетні Renault: названо причини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: