Пробіг менше 600 км: відомий гравець в гольф «знищив» дорогий Porsche в безглуздому ДТП

Підпишись на нас:

Porsche 911 GT2 RS, який був повністю знищений в аварії і проданий на Copart міг належати професійному гравцю в гольф Патріку Ріду.

Подробиці

Зображення автомобіля показують, що він в досить серйозному аварійному стані. Кожна окрема панель кузова зазнала певних пошкоджень. Передня чверть панелі з боку пасажира була повністю відірвана, бампер зруйнований, а колесо більше не придатне до використання.

Крім того, лобове скло спорткара було розбите, дах провалився, обидві двері зруйновані, а кришка двигуна та заднє крило відсутні. Цілком ймовірно, що автомобіль перекинувся кілька разів. Однак, враховуючи, що на момент аварії він проїхав лише 361 милю (581 км), цілком імовірно, що переможець тендеру спробує врятувати його трансмісію.

Незабаром після того, як автомобіль було виставлено на аукціон через Copart, онлайн-детективи Reddit і VINwiki почали припускати, що цей 911 GT2 RS був купленим Патріком Рідом. Рід замовив спеціалізований 911 GT2 RS після того, як він виграв Masters 2018, вирішивши пофарбувати його в унікальний колір, відомий як Masters Green, з жовтими гальмівними супортами, жовтими логотипами «GT2 RS» на зовнішній стороні та чорним інтер’єром, з жовтими акцентами.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Patrick Reed (@preedgolf)

Подробиці аварії, яка призвела до знищення 911 GT2 RS Ріда, невідомі, але ми сподіваємося, що той, хто був за кермом автомобіля в той час, не отримав серйозних травм. Зрештою, враховуючи, скільки можуть заробити професійні гравці в гольф, ми впевнені, що Рід може легко замінити свій пошкоджений Porsche на новий.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: