Експерти назвали надійний кросовер із майже вічним двигуном

Підпишись на нас:

Українські покупці у спробах знайти безпроблемний сучасний автомобіль у прийнятному бюджеті спрямували свій погляд у бік вторинного ринку. Але чи є зараз такі у сегменті SUV.

Подробиці

Експерти радять звернути увагу на японський паркетник Mazda CX-5. За десятиліття з моменту запуску виробництва цієї моделі бестселер «Мазди» зарекомендував себе дуже надійним. Такі автомобілі на вторинному ринку зараз коштують у середньому 18 000 доларів, що дешевше, ніж зараз просять за нові китайські кросовери цього класу.

Mazda CX-5

Найкращу репутацію в агрегатній лінійці CX-5 має 2-літровий атмосферний бензиновий мотор PE-VPS, що входить до лінійки SkyActiv. Цей двигун на момент появи не лише прославився своєю сучасною конструкцією, а й відзначився надзвичайною надійністю.

Mazda CX-5

Багато власників таких CX-5 встигли наїздити на своїх автомобілях без проблем понад 400 тисяч кілометрів і продовжують експлуатувати кросовер, не переживаючи, що скоро двигуну настане кінець.

Головні плюси 2-літрового «маздовського» мотора – економічність, реалізована установкою безпосереднього упорскування з шестиструменевими форсунками, а також вміння «перетравлювати» АІ-95. Втім, через високий ступінь стиснення найкращим варіантом палива для цього двигуна є АІ-98.

Mazda CX-5

Зрозуміло, виходжувати пробіги понад 400 тисяч кілометрів здатні лише ті двигуни «Мазди», за якими стежать їхні власники. Обов’язковою умовою для того, щоб не зіткнутися з поломками, буде періодичне обслуговування, включаючи регулярну заміну мастила з інтервалами не вище 10 тисяч кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: