Renault зробить схожим на невеликий Clio свій популярний кросовер

Підпишись на нас:

На початку цього місяця Renault представила оновлений Clio, який отримав повністю змінену передню частину. Тепер стало відомо, що Captur також незабаром буде оновлений і стане схожим на меншого побратима. Нові ексклюзивні рендери показують, як може виглядати остаточна версія кросовера.

Подробиці

Вже кілька разів різні ЗМІ публікували прототипи Captur і завдяки цьому стало відомо більшість візуальних змін буде зосереджено на передній частині. Дизайнери взяли найкраще з оновленого Clio і адаптували його до пропорцій трохи більшого Captur. Між ними є кілька невеликих відмінностей, зокрема форма фар і молдинг у верхній частині решітки радіатора.

Renault Captur

Всі досліджені прототипи мали закамуфльовану задню частину. Однак, якщо уявити кросовер, як збільшений Clio, то ми можемо очікувати редизайн задніх ліхтарів і кілька менш виразних дизайнерських змін в цій частині автомобіля.

Renault Captur

Captur вже пропонується з електрифікованими двигунами, включаючи м’які гібридні силові агрегати, що підключаються до мережі. Ми сумніваємося, що буде повністю електрична версія, оскільки Renault зараз працює над іншими новими елекромобілями, які будуть випущені найближчим часом. Для деяких ринків ще може бути доступний дизельний варіант.

Renault Captur

Минулого року Renault поставила в Європу 135 284 екземпляри Captur, що вказує на третій рік падіння продажів. Найкращим роком для кросовера наразі був 2019 рік, коли модель другого покоління була запущена на Старому континенті, і клієнтам у регіоні було поставлено 222 540 автомобілів.

З огляду на те, що оновлений Clio та відроджений Espace тепер представлені, Captur буде офіційно випущений цього літа.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: