Toyota Corolla Cross тюнінгували для бездоріжжя, зробивши схожим на Toyota RAV4 Cross

Підпишись на нас:

Corolla Cross є нижчим за RAV4 у лінійці позашляховиків Toyota як за розміром, так і за ціною, але що робити, якщо у вас вистачає коштів на перший автомобіль, але ви віддаєте перевагу зовнішньому вигляду другого. Японський тюнер Rivai знайшов рішення з новим обвісом у стилі RAV4 для Toyota Corolla Cross, який був представлений на Токійському автосалоні в поєднанні з низкою позашляхових аксесуарів.

Подробиці

Основною особливістю RAVCross є оновлений передній бампер, який віддзеркалює міцне оздоблення Adventure RAV4. Він має набагато більшу шестикутну решітку радіатора з написом Toyota, пластикові деталі, що покривають частину фар, штучні бокові повітрозабірники з протитуманними фарами та алюмінієву захисну пластину під заблокованим нижнім входом бампера.

Тюнінгований автомобіль також отримав пластикові крила, що кріпляться болтами, для більш авантюрного вигляду та новий набір 16-дюймових легкосплавних дисків Delta Force, взутих у шини для бездоріжжя з кращим зчепленням. Позашляхові якості кросовера покращені завдяки ліфту підвіски AgeMaxxi, який збільшує кліренс. Інші переваги включають платформу Rhino-Rack Pioneer для додаткового зберігання, кейси ROAM Adventure на 52 літри кожен, світлодіоди KC HiLiTES для боротьби з темрявою в пустелі та висувний тент Rhino-Rack Sunseeker.

За словами тюнера, вартість бампера становить ¥203 500 ($1584 за поточним курсом обміну), не враховуючи ¥9 900 ($77) для напису Toyota. Ціна додатків до крил становить ¥49 500 (385 доларів США), а багажник на даху — найдорожча частина — ¥249 700 (1 943 долари США). Ліфт підвіски додає ще ¥42 900 (334 долари США), встановлені на даху світлодіодні ліхтарі — ¥218 900 (1703 долари США), тент — ¥61 600 (479 доларів США), а багажники на даху — ¥36 960 (288 доларів США) кожен. Зауважте, що вищезазначені ціни включають податок, але не включають витрати на доставку, фарбування та встановлення.

Незважаючи на те, що зовнішній дизайн Corolla Cross відрізняється залежно від ринку (модель зі специфікацією JDM має крихітну решітку радіатора та набагато більший бампер у порівнянні з моделями, які поставляються в США чи ЄС ), обвіс, ймовірно, сумісний з усіма ними. Тюнер припускає, що установка кастомного бампера вимагає свердління двох або чотирьох отворів в залежності від комплектації позашляховика.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: