ТОП 5 надійних корейських автомобілів

Підпишись на нас:

Корейські автомобілі стали дуже популярними у нас і ми зібрали ТОП-5 надійних «корейців» з тих, що представлені на нашому вторинному ринку. При формуванні цього рейтингу ми спиралися на інформацію, отриману від сервісу, який спеціалізується на обслуговуванні та ремонті корейських автомобілів.

Hyundai Solaris

Hyundai Solaris

Перше місце тому, що «Соляриси» довели свою неубиваність широким використанням у таксопарках, де їх найчастіше не шкодують.

Незважаючи на подекуди жорстку експлуатацію стійки стабілізатора на таких седанах здатні виходжувати аж до 100 тисяч км, тоді як на інших моделях аналогічного класу власникам доводиться міняти їх майже в 40-50 тисяч км.

Kia Cerato та Kia Ceed

Kia Cerato та Kia Ceed

Автомобілі подарують комфорт в пересуванні і відсутність проблем. Для прикладу у Cerato до 150 000 км «ходить» зчеплення без необхідності заміни, а у Ceed тільки через 200 000 може знадобитись заміна бензонасосу.

Kia Ceed

Kia Rio

Kia Rio

Зведений брат Hyundai Solaris також став частим мешканцем українських таксопарків як у великих містах країни, так і не дуже. Причому в останніх якість доріг, як відомо, часто бажає кращого. Проте амортизатори в Rio, на думку сервісменів, навіть у таких умовах без проблем виходжують понад 100 тисяч км.

Hyundai Getz

Hyundai Getz

Невеликий і надійний представник сімейства невеликих навтомобілів Hyundai може приїхати за оглядом і можливим ремонтом «механіки» через 200 000+ кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: