На електромобілі Tesla: колишня зірка Playboy влаштувалася в Uber

Підпишись на нас:

Наннет Хаммонд, яка зробила успішну кар’єру зірки журналу Playboy, нещодавно пережила важкий процес розлучення, в ході якого її чоловік відсудив у моделі все майно. Повернутись на колишню роботу, щоб мати кошти на подальше життя, 48-річна жінка вже не могла через вік, проте вирішення цієї проблеми було знайдено дуже швидко.

Подробиці

Хаммонд подала заявку до Uber на роль таксиста, яка успішно була схвалена. Щоб возити клієнтів сервісу, екс-модель, що витратила на пластикові операції понад 350 тисяч фунтів стерлінгів, взяла в оренду свій улюблений автомобіль – Tesla.

На електромобілі Tesla: колишня зірка Playboy влаштувалася в Uber

У Мережі вже назвали Наннет “найгарячим” водієм таксі у світі. За словами жінки, коли пасажири сідають у її машину, спочатку вони перебувають у розгубленості.

“Коли я під’їжджаю і посміхаюся своєю перлинно-білою посмішкою – це часом застає їх зненацька”, – ділиться колишня модель в інтерв’ю DailyStar.

Свою нову роботу жінка називає не тільки способом доходу, який завдяки часом високим чаєвим виявляється досить непоганим, але ще й терапевтичною процедурою, що дозволяє спілкуватися з людьми різних соціальних верств.

На електромобілі Tesla: колишня зірка Playboy влаштувалася в Uber

За словами екс-моделі, всі пасажири, яких вона підвозила, були дуже милими та доброзичливими. У розмові з британськими журналістами Наннет Хаммонд дала пораду компанії Tesla:

«Tesla зараз випускає автомобілі у різних класах. Я думаю, їм потрібно задуматися про клас B – машини для Барбі».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: