Звідки на український ринок привезено найбільше вживаних авто: статистика

Підпишись на нас:

На українському авторинку можна зустріти безліч назв світових компаній. Але як виявилося, є бренди, що домінують  на вторинному ринку України. Згідно статистики, Польща, Німеччина та США займають найбільший відсоток. У березні цього року дилерами завезено 3 334 авто з Польщі, 2 954 – з Німеччини та 2 949 – зі США.

Звісно, що на українському ринку можна побачити авто з дружньої Литви – 703 авто, з Нідерландів – 620, з Естонії – 464 автівки. Автомобілі з Китаю, Данії, Південної Кореї та Угорщини мають найменший відсоток на українському ринку – 134, 116, 96 та 74 авто відповідно.

Найбільший попит мають автомобілі вартістю від $1 тисячі до $2 тисяч. Згідно статистики, таких автомобілів від всієї кількості імпортних авто продано 32,8%. Більше 62% автомобілів, що ввезено в Україну, коштували до $5 тисяч, а більше 82% – до $10 тисяч.

Цікаво, що українці витратили близько $79 мільйонів на купівлю вживаних автомобілів за кордоном. Це є нормальним показником, адже ринок вживаних автомобілів в Україні не настільки розвинений, як у Польщі, Німеччині та США.

І хоча на українські водії купують багато авто вартістю до $2, але найбільший попит все-таки мають автомобілі до $10 тисяч.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: