Названо електрокари з найбільшим запасом ходу

Підпишись на нас:

Дедалі більше водії переходять на «зелений» вид транспорту, що зберігає довкілля. Міфом є те, що на електромобілі не можна подолати велику відстань, адже зараз технології дозволяють створювати ефективні акумулятори, що збільшують пробіг.

Сьогодні можна прочитати, що деякі електрокари мають запас ходу до 800 км на одному заряді. Але в повсякденному житті мало кому потрібен такий великий кілометраж.

Електрокари з реальним запасом ходу на одному заряді

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric має вражаючий запас ходу в 416 кілометрів. На сучасному авторинку модель є лідером. Авто має батарею ємністю 64 кВт-год та може розвивати швидкість до 167 км/год.

Jaguar I-Pace

До 407 кілометрів здолає позашляховик на одному заряді. Батарея має ємність 90 кВт-год, а може авто може набирати 100 км/год всього за 4,8 секунди.

Kia e-Niro

На одному заряді модель проїде 407 кілометрів, а батарея має ємність 64 кВт-год. Водії відмічають комфорт та простір салону автомобіля, що робить його ідеальним варіантом для сімейних подорожей. 

Tesla Model 3

Найпопулярніша модель посідає четверте місце рейтингу. Зараз ходу електрокара 384 кілометри, а максимальне швидкість 233 км/год.

Tesla Model X

Популярний позашляховик має запас ходу до 374 кілометрів. А двері Falcon Wing та панорамне лобове скло роблять модель унікальному в своєму сегменті.

Nissan Leaf e+

Запас ходу моделі 350 кілометрів на одному заряді, акумуляторна батарея має ємність 62 кВт-год. Салон авто просторий, що дозволяє без незручностей перевозити в ньому п’ять пасажирів.

Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQC – розкішний електричний позашляховик, що має запас ходу 334 кілометрів. Салон отримав передові технології, наприклад, інформаційно-розважальну систему MBUX.

Audi E-tron

Запас ходу моделі 315 кілометрів на одному заряді, що дає можливість розганятися до «сотки» за 5,7 секунди. Власники акцентують увагу на просторі та комфорті салону.

Renault Zoe R135

Запас ходу моделі складає 308 кілометрів на одному заряді. Renault Zoe R135 вважається одним з найдоступніших електрокарів на авторинку. Машина хоча і має компактний вигляд, але перебувати в салоні автомобіля комфортно. За оцінками власників, дана модель є ідеальним варіантом для міста.

Tesla Model 3 Standard Plus

Tesla Model 3 Standard Plus має запас ходу 291 кілометр на одному заряді. Модель вважається найдоступнішим електромобілем від Tesla. Максимальна швидкість моделі – 225 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: