Citroen представила бюджетний електричний кросовер eC3 з запасом ходу 315 км

Підпишись на нас:

Сьогодні в Індії французький автовиробник представив повністю електричний хетчбек eC3. На даний момент компанія не розкриває подробиці ціни. Однак деякі витоки інформації вказують на те, що стартова ціна новинки буде в районі $11 000.

Подробиці

Якщо говорити про салон і екстер’єр, Citroen eC3 є копією свого бензинового побратима. Єдиними помітними косметичними змінами є відсутність вихлопу та зарядний отвір на передньому крилі. Інші зовнішні панелі кузова, салон і механічні компоненти C3, які раніше були локалізовані для C3 з бензиновим двигуном, залишаються незмінними.

Citroen eC3

Центральну консоль всередині дещо видозмінили, а замість важеля ручної коробки передач встановили новий електронний селектор передач. 10,2-дюймовий сенсорний дисплей підтримує Apple CarPlay і Android Auto. Також є 4 динаміка. Подвійні подушками безпеки та ABS з EBD. 

Citroen eC3

Акумуляторна батарея ємністю 29,2 кВт/год для Citroen eC3 від китайської компанії Svolt, однак у деяких звітах Citroen припускають, що виробляти її почнуть в Індії, в майбутньому. Citroen EV має вбудований зарядний пристрій змінного струму потужністю 3,3 кВт і з функцію швидкої зарядки CCS2.

Електродвигун eC3, встановлений на передній осі, розвиває 57 кінських сил і максимальний крутний момент 143 Нм. eC3 має запас ходу до 320 км, що було схвалено ARAI. Йому доступні два режими руху: еко і стандартний, а також рекуперативне гальмування.

Citroen eC3

Citroen стверджує, що eC3 має максимальну швидкість 107 км/год і може розганятися від 0 до 60 км/год за 6,8 секунди. Його можна заряджати за допомогою швидкої зарядки постійного струму, яка може завершити заряд від 10 до 80 відсотків за 57 хвилин. Акумулятор можна зарядити з 10 до 100 відсотків в домашніх умовах за 10,5 годин.

Французький автовиробник пропонуватиме гарантію 7 років/140 000 км на акумуляторну батарею, 5 років/100 000 км гарантію на електродвигун і 3 роки/125 000 км гарантію на автомобіль. Зацікавлені клієнти зможуть забронювати електромобіль з 22 січня, а з наступного місяця він буде доступний у салонах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: