Офіційний тизер Tank 700 показує китайського бюджетного суперника Land Cruiser

Підпишись на нас:

Tank, дочірня компанія Great Wall Motors, яка спеціалізується на позашляховиках. Представники компанії опублікували першу фотографію свого третього позашляховика під назвою Tank 700. Як випливає з назви, нова модель буде стояти вище вже доступних Tank 300 і Tank 500, з розмірами, подібними до Toyota Land Cruiser Series 300.

Подробиці

Фото було опубліковано в офіційному обліковому записі Tank в Weibo, на ньому пофарбований у чорний позашляховик, дуже схожий на концепт Tank 700 2021 року. Авто зберегло квадратну форму з декількома пом’якшуючими деталями. Цікаво, що тизер був опублікований незабаром після того, як у Міністерстві промисловості та технологій Китаю з’явилися дивні фотографії зовсім несхожого на рендери, непривабливого позашляховика.

В порівнянні з концептом на фото ми бачимо простіші бампери та кришку запасного колеса, менші задні ліхтарі та відсутність чотирьох вихлопних труб позаду. В Tank пожартували з цього приводу в соцмережах, сказавши, що тизер є більш красивим «посвідченням особи» нового позашляховика.

 

Згідно зі специфікацією китайського Массачусетського технологічного інституту, Tank 700 має довжину 5090 мм, ширину 2061 мм і висоту 1952 мм із великою колісною базою 3000 мм. Це означає, що він лише на 20 мм довший порівняно зі своїм аналогом Tank 500, але має додаткові 150 мм на колісній базі. Він також трохи більший за Toyota Land Cruiser Series 300 за всіма розмірами.

Офіційних подробиць щодо трансмісії немає, але ми очікуємо, що Tank 700 успадкує принаймні деякі параметри двигуна від Tank 500. 3,0-літровий бензиновий двигун V6 з турбонаддувом Tank має потужність 349 к.с. у формі м’якого гібрида та до 510 к.с. у формі повного гібрида. Він також може бути представлений у гібридному варіанті з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом і електродвигунами, що забезпечують загальну потужність 402 к.с.

Китайські ЗМІ повідомляють, що серійна версія Tank 700 дебютує на Шанхайському автосалоні в квітні 2023 року, а невдовзі після цього відбудеться його вихід на китайський ринок. Окрім Tank 700, компанія планує подальше розширення асортименту позашляховиків за допомогою малого Tank 100, середнього Tank 400 і флагманського Tank 800 у найближчі кілька років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: